22 d’abril del 2007

Primer acabem

Un cop tancat el període de presentació d'ofertes del concurs per a la construcció i gestió del pàrquing de Filadors, cap empresa s'ha interessat pel projecte i per tant, ha quedat desert.
Aquest pàrquing seria el primer de tipus subterrani que es faria a Torredembarra i substituiria el pàrquing gratuït actual que hi ha en el solar, per un de pagament, canvi que no agrada als residents del nucli antic que el fan servir d'aparcament habitual, ni als comerciants de la zona, ni a agrupacions polítiques que aprofiten l'ocasió per embolicar la troca i esgarrapar vots dels que es consideren afectats al tenir que pagar. Però aquest solar és privat i l'Ajuntament ja no pot disposar d'ell com fins ara.
Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Ramon Ripoll, la nova licitació del projecte quedarà segurament ajornada fins a la propera legislatura.
Què més tens?
El projecte de conversió en avinguda del tram de l'antiga N-340, entre el passeig de l'Estació i el carrer Pescadors, es va deixar fora de l'ordre del dia del ple d'ahir, on es tenia que votar l'aprovació inicial, segons va decidir la comissió informativa extraordinària que es va celebrar abans del ple. La comissió també va descartar debatre el projecte de remodelació de la plaça Mossèn Boronat.
Faltant un mes per la formació del nou govern municipal, entra en la lògica aquesta suspensió dels dos projectes, malgrat l'idea de l'alcalde Jiménez, que manté que els comicis no tindrien que parar el desenvolupament de les activitats i la remodelació urbanística de la vila. Però un parell de mesos de pausa aniran be perquè poden estalviar males interpretacions i permetran finalitzar amb la primera fase de l'illa de vianants, calmant els ànims i les controvèrsies.
Tanco.

3 comentaris:

rafael ha dit...

¡¡felicidades¡¡.besitos

jordi pla ha dit...

gracias, tio. ¿cuando celebras tu, para compensar en su día? Por que san fantasma no está en el santoral !

rafael ha dit...

¡¡Muy bueno Jordi¡¡ el 24 de Octubre es San Fantasma. besitos