3 d’agost del 2007

Pressionant...

Bity,desperta, que tenim que posar quelcom.
Hola, s'han acabat les vacançes?
Tu no tens vacançes... Què has enregistrat últimament?
Avui dia 2 surt un article al Punt que parla del carrer Nou.
Muntanyans, carrer Nou, carrer Nou, Muntanyans, no ens se'n sortim. Aboca'l.
"L'associació de veïns del Centre Històric de Torredembarra va presentar ahir una instància a l'Ajuntament en què demana canvis a l'illa de vianants que s'ha creat al carrer Antoni Roig i la plaça de la Font, on encara s'han d'acabar les obres de remodelació."
Gràcies per recordar-ho. Igual a l'ajuntament s'han oblidat del detall.
"L'entitat va reclamar que els propietaris de la via afectada puguin entrar amb el seu vehicle a la zona reservada per a la circulació de persones per fer petites parades."
Fer petites parades es diu aparcar.
"Actualment, tan sols els propietaris de pàrquings, els vehicles de càrrega i descàrrega i els serveis municipals poden accedir al carrer Antoni Roig. En aquest sentit, la vicepresident de l'agrupació veïnal, Rosalia Papiol, va explicar ahir: Ens conformaríem que se'ns permetés l'entrada en vehicle entre la una del migdia i les cinc de la tarda, i a la nit."
Volen deixar el cotxe davant de casa i també per la nit? No hi vist cap zona tancada a la circulació rodada en què els veins puguin aparcar quan vulguin i menys per la nit.
Continua : "El ple de l'Ajuntament va acordar a mitjan juliol començar la revisió de l'ordenança de mobilitat per tal d'adaptar-la a les necessitats de la nova illa de vianants. Papiol, però, va criticar que aquest serà un procés «llarg» i que els propietaris no formaran part de la comissió que estudiarà les modificacions."
Procés llarg? No crec que sigui tan complicat establir aquestes ordenançes perquè hi han moltes localitats que fa anys tenen illa de vianants i per tant, només es tracta de copiar una ordenança experimentada. O és que a la vila tenim alguna peculiaritat que ens faci especials en aquest sentit?
Entrar aquesta associació en l'establiment de les ordenançes municipals, encara que afectin al carrer on viuen, seria el compte de mai acabar. Aquí partim d'una base equivocada. El carrers no son dels veins que hi viuen, malgrat s'ha tingut l'atenció de consultar-los en la remodelació. Tots els carrers son de tots els habitants del municipi. I el representant de tots els habitants del municipi és el Consistori. Per altre part, tampoc seria lògic fer ara les ordenançes segons els interessos d'uns veins i quan es formalitzi altre illa de vianants, fer altres ordenançes segons els seus veins.
Acaba l'article: "Els membres de l'associació de veïns del Centre Històric de Torredembarra tenen previst reunir-se aquest vespre per decidir si convoquen mobilitzacions pels pròxims dies amb l'objectiu de pressionar l'equip de govern municipal."
Això, això... A pressionar. A manifestar-se i a posar llençols nous, que els que hi han ara ja estan que fan fàstic. I a buscar algun grup polític que recolzi la petició, fent demagògia i partidisme. És clar que sí!
Quan deixarem de ser un pobre poble?
Anomeno i deso.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Como no interesa el comentario ya que demuestra los intereses que mueven determinadas personas.
Tendras muy pocos comentarios.

jordi pla ha dit...

Genesis: Hola. No entiendo tu primera frase. La segunda se entiende muy bien, pero no publico los comentarios anónimos que faltan a otras personas, sin justificación razonable, o que ya hayan publicado otros blocs. Sois pocos los que, al menos, poneis una referencia. Prefiero pocos i bien avenidos. (Me he retrasado por estar fuera). Saludos.

Anònim ha dit...

Genesis, que la gente está de vacaciones, no veas cosas dónde no las hay...

Anònim ha dit...

Ejemplo, el comentario titulado "coincidint" publicado el 14 de julio: 0 comentarios.
Lo que quiero decir es que cuando un tema refleja la realidad no deseada por algunos anonimos, no se producen comentarios.
En cierto modo, es preferible que no se comente a que se falte como bien dice Jordi Pla.

jordi pla ha dit...

Ya te entiendo, geminis. Este comentario de "Coincidint" era dificil de cuestionar, ya que me refería a un pleno del Ayuntamiento de Barcelona, curioso, por que ganó la oposición y no sirvió de nada. Lo mismo hubiera pasado aquí en la moción de Muntanyans 2, si la Agrupació, en lugar de abstenerse, hubiera votado a favor. Por ese detalle, no se produjo la "coincidencia" con Barcelona.
No me importa mucho que haya comentarios o no. Paso el rato y ya veo por el contador que "alguien" me lee, aparte de ti. Gracias/Saludos.