3 d’agost del 2008

Lamentant...

Vist el desgavell que pateix el consistori, un es pregunta per què costa tant que un govern aguanti un mandat sense problemes.
-?
Tan complicat és que nou persones es posin d'acord per decidir que és més convenient pels ciutadans?
-Doncs es veu que sí.
És difícil i queda demostrat. Cada regidor té una personalitat pròpia que, de vegades, no coincideix amb la del seu company de partit i menys amb el seu company d'altre partit. I si tenim en comte que per formar un equip de govern necessitem la coalició de tres o quatre partits, cadascun amb la seva conceptuació pròpia de com té que ser la societat, podem arribar a entendre el per què se'ns talla tan sovint la maionesa.
-I per què hi ha llocs on la lliguen?
Depèn dels resultats que s'obtinguin.
-Que maco és quan tot va bé.
l depèn del cap de l'equip. Té que ser una persona assossegada, dialogant, receptora, comprensiva, participativa i engrescadora, que sàpiga conduir a cada element del seu equip pel camí més convenient per la comunitat.
-Ui!
És clar que Ui!... I arribem a la conclusió de sempre: Tenim el que tenim. No som a Lourdes.
-Anomeno i deso.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com diu la canço "ara ve lo bo" com sigui que una cosa es predicar i un altra donar blat, esta per veure com responen a la responsabilitat de gobernar.
De moment jo de la Dolors no dirigiria el urbanisme, dona molt mal rotllo entre las bases de ciu, que pensen que el Masague a venut l'anima al diable per aconseguir l'alcaldia. El tems fara bons a alguns que avui sont dolents.