20 d’agost del 2008

Repartint...

-Ja s'han repartit el pastel?
-Sí. L'assignació de carteres als regidors que formen el nou equip de govern no ha representat cap sorpresa. El cartipás municipal ha resultat el que tothom temia.
-Una demostració de que l'actual pacte signat per CiU, ADT, GIP, PP i Pradeda té com principal objectiu que cada regidor obtingui la cartera somniada que van demanar al reis mags fa més d'un any, i alguns més de quatre anys.
-Que no... Està encaminat a sortir de l'estancament en què es trobava l'anterior equip de govern i a millorar la vida general dels torrencs.
-Ui!, sí, no ho recordava.
-Per aconseguir la coalició, CiU ha cedit als seus socis tots els llocs rellevants i l'alcalde es conformen amb el seu títol i els apartats que ningú vol assumir. Els demés convergents es tenen que resignar amb Turisme, Sanitat i Cultura.
-Pobrets.
-Així, l'advocada-executiva immobiliària de l'Associació obté la gestió d'Urbanisme.
-I perquè no li surtin amb problemes ecològics, també la de Medi Ambient, que se suposa que és la que tindria que controlar l'urbanisme.
-El senyor sense ideologies torna al govern amb lo seu, amb Hisenda.
-No sé com s'ho fa, però sempre 'torna'. Però ara sense quartos.
-El recolzament del PP a la coalició li representa al seu titular la cartera de Governació. I la 'embrionària' de la coalició, la discutida ex-socialista, aconsegueix Obres Públiques.
-La regidoria que li van negar els seus anteriors companys de viatge. Sona a revenja.
-I al segon de l'ADT, li coloquen la Brigada de serveis.
-Doncs aquesta consolidació de desitjos i anhels particulars és la que té que tirar endavant Torredembarra. Coincidiran els interessos personals dels regidors amb els generals del poble?
-De moment vindrà la marxa enrere.
-És clar. Ara es tidran que resoldre, rectificant i donant les culpes al demés, moltes coses de les ja fetes, com el carrer Nou i com la concessió de l'aigua. També volen començar de zero amb l'auditori i tornarem amb els Muntanyans (que ja estan asfaltats) i també a reformar tots els projectes que estaven estudiats.
-I tot això sense pressupost. Vindran més endeutaments.
-Esperem que se'n vagin de vacançes i no toquin res en calent.
-Anomeno i deso.

5 comentaris:

rafael ha dit...

Jordi..Que no hay pastel...solo polvorones. besitos tio grande

jordi pla ha dit...

es que sólo come polvorones 'propios'!

Anònim ha dit...

De moment ja han presentad recurs al text refos del portal de padrines i a Filadors.
Qui te interesos a l'unitad d'actuacio de portal de padrines?
Els convergents han venut l'alma al diable per aconseguir l'alcaldia.

Anònim ha dit...

No es molt premi per una regidora no adscrita una tinença d'alcaldia i la regiduria d'obres, mentres tant al Font tan sols Turisme.
Es el preu de la traicio.

Anònim ha dit...

En este mundo traidor, nada es verdad ni es mentira. Todo es del color a traves del cristal con que mira.
Yo soy alcalde y eso es lo que me vale, además, tengo al lado a mi primer teniente de alcalde con la muleta, para ayudarme en lo que no tengo ni idea.