26 d’agost del 2008

Assumint...

-L'alcalde Masagué o Massagué ha fet unes declaracions per la seva ràdio (ràdio coñazo).
-I què ha dit?
-Que l'acord que la nova coalició de govern havia pres de buscar altre lloc per muntar el teatre-auditori s'ha tirat enrere.
-Rectificar és de savis. I per què?
-Perquè resulta que ja s'han invertit en el projecte 360.000 euros, que es perdrien.
-I aquest 'petit detall' no el sabien o no l'intuïen abans de fer el pacte de govern? I què més ha dit?
-Que en el tema Muntanyans compliran amb el seu programa electoral i tractaran de solucionar-lo parlant amb la promotora per oferir-li un canvi de terrenys.
-Es tindrien que cedir a la constructora més metres que els que tenen ara, per compensar el que porten invertit, i més pel retard que suposaria tornar a començar i més perquè seria en un lloc lluny de la platja, situació que valoren molt les immobiliàries.
-I l'ajuntament té aquests terrenys per fer la permuta? I quan perdria el municipi?
-Ja es dona per impossible recomprar els Muntanyans, que costaria per sobre dels 100 milions d'euros. Fer la permuta amb altres solars ja és més difícil de valorar, però podria representar a la llarga el doble.
-El municipi perdria uns terrenys del seu patrimoni, valuosos perquè en queden pocs i guanyaria un parc lluny del centre.
-En aquest tema (que ja fa temps que està perdut perquè es va reivindicar tard, malgrat que els optimistes encare facin sopars) el nou govern es limitarà a continuar les gestions muntant una pantomima perquè no sigui dit que va contra els seus votants i contra l'opinió que es creu popular de salvar els Muntanyans. I què no és tan popular, sobretot si es pense en els diners que pot reportar, en època de vaques magres, la propera concessió de la llicencia d'obres de 500 vivendes, com pensa el regidor d'Hisenda. També deu comptar el mantenir allò de 'i si hi han inundacions i s'ofega algú?'.
-Ha confirmat que els pressupostos del proper any seran impopulars. També ha parlat de la partida de personal, que és la que s'endur més diners, i on es tindrà que fer una reestructuració i canvis que segur arrossegaran problemes.
-I no ha parlat dels cotxes oficials?
-No ha mencionat res d'Obres Públiques. Ha parlat de la regidoria d'Esport, que se l'ha quedat ell perquè ningú la volia i que també es té que reestructurar perquè diu que no hi ha qui s'aclareixi.
-Doncs molt bé. M'agrada que s'hagin acabat les frases de catàleg i que s'assumeixi la crua realitat.
-Anomeno i deso.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Desconocimiento de la realidad: No esperaba que la urbanización de Muntanyans II estuviera tan adelantada" o " El teatro no se puede cambiar de sitio".

Anònim ha dit...

Cambiar el teatro.
Por ser pequeño según algun miembro del nuevo gobierno. Por ser inundable según otro.
La pregunta es donde, frente al Lapsus (parcela del Ayuntamiento) o bien cerca del CAP (sacrificando un posible futuro aparcamiento. O bien en el Moli de Vent (centrico y sin problemas de aparcamiento)
Lo curioso es que desde L'agrupacio se hablo en el pasado de que era zona inundable, pero no se penso lo mismo cuando se edifico al lado.

Anònim ha dit...

De moment la nova forma de gobernar, a estat el no convocar al PSC a una reunio amb la promotora de Muntanyans, falta veure si ens convocara a la reunio amb la Generalitat.

Anònim ha dit...

Los pisos que se construyeron al lado de donde va el teatro, no tienen peligro de inundación?
Quien los construyo no decia en su momento nada de eso.