17 d’agost del 2007

Diluviant...

Què? Bity, aquí no es treballa?
Ah, això tu. Jo soc una "enchufada"...
Estic fet un dropo... està tot l'any sense fer res i tenir que fer vacances a l'agost és fotut...
Ja ho veig, ja...
Has enregistrat quelcom interessant?
Em sembla que està tothom com tu. Només tinc lo de l'últim xàfec.
Ja ho hi vist. Es va inundar tota la part baixa de la vila, incloses les zones inundables. Va ser una tempesta excepcional.
El que va resultar més tocat va ser el pavelló Sant Jordi. Va entrar aigua per la porta d'emergència i per escletxes de la taulada i es va desenganxar el parquet.
Em recorda fa uns quants anys, quan es va remodelar l'estadi de Montjuïc a Barcelona pels Jocs Olímpics del 1992. Un any abans es va inaugurar amb motiu del Mundial d'atletisme, i aquell dia va ploure fort, i van sortir goteres per tot arreu, pels vestuaris, per la tribuna, etc. i pels passadissos hi havia un pam d'aigua. L'oposició va posar a l'equip de govern municipal a parir.
Fa 16 anys ja es seguia aquesta tònica?
I tant... La desqualificació política és molt antiga i malauradament, cada dia es prodiga més.
Es renuncia a la cooperació i es passa a aprofitar les circumstancies, oi?
A les olimpíades ja no van sortir les goteres. Però l'any passat, amb un partit dels periquitos (de la Susanna) a Montjuïc, l'equip visitant es va queixar de goteres als vestuaris. Havien tornat.
Vols dir que si ha goteres a la muntanya màgica de Montjuïc, també em pot haver-hi a la vila d'un mar de màgia.
Molt bé, Bity, veig que vas agafant l'ona dels humans.
Hi ha qui diu que el pavelló és va inaugurar a corre-cuita, sense estar acabat.
I tenen raó. Però tres anys de govern no son els quatre normals i el programa es va quedar curt de temps. Van tenir que fer coses precipitadament, com el pavelló, la primera zona de vianants i la radio, per "entregar" al poble la seva feina. Però estic segur que un altre govern, del color que fos, hagués fet el mateix.
Això porta problemes.
Sí, està clar. Però soc de l'idea que val més fer les coses i desprès arreglar-les, que no deixar-les enrederir, tractant de fer-les perfectes, perquè el municipis pobres, perfectes, poques coses podem fer. Si tinguéssim molts quartos, haguéssim encarregat les obres a una empresa amb solvència contrastada, per exemple Ferrovial, i no hi haurien goteres ni rajoles mal posades. Però ens tenim que limitar a les possibilitats de les arques municipals.
També la tempesta va causar problemes als baixos de la Plaça de la Font, al sortir aigua dels lavabos, diuen que per una connexió entre les xarxes de clavegueram i d'aigues pluvials.
Ja veurem que aclareixen els tècnics, però sempre hi ha hagut aquest problema. Quan a les conduccions entra més aigua de la que pot sortir, la llei dels vasos comunicants es fa patent.
Diuen que sempre defenses a l'actual govern i que ets un sociata.
Estic al costat dels que tenen la responsabilitat de treballar per millorar la comunitat. Quants més entrebancs es trobin, pitjor per tots. És ben senzill.
Ja veuràs els anònims. Anomeno i deso.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs al costat dels que manen? estàs al costat dels teus, però això és molt lícit. I defensar-los quan les coses es fan malament, es pot fer, les postures de les persones sempre es diuen desde la banda en la que s'està.

Anònim ha dit...

es dels escrits mes desencertats que t'he llegit.

Anònim ha dit...

tot el dia llepant!

jordi pla ha dit...

Podries emprar el verb "adular" en lloc de "llepar" i haguessis quedat com un senyor. Però gràcies per la "teva" opinió.

jordi pla ha dit...

Jordi: tens que tenir en compte que estic de vacances. Però desencertat segons el teu punt de vista, oi?

jordi pla ha dit...

Repeteixo: Al manifestar una postura tinc en compte les circumstancies globals i no les preferències polítiques, que no en tinc, ni les amistats amb els components de tots els bàndols. Ja entenc que això és difícil d'assimilar però els que passem del seixanta som "així".

Anònim ha dit...

doncs, per intentar quedar com un senyor no vaig ficar la paraula llepaculs que és la que en venia al cap

Anònim ha dit...

Qui va amb un coix...
És una dita molt popular que no va gens desencaminada, encara que el que interessa és poder aconseguir demostrar que no sempre passa, i ser el botó de mostra.
Quan treballes en equip cal tenir ben clar que només sumant pots aconseguir resultats, a no ser que el que estiguis buscant sigui només per a lluïment personal. També és important tenir posats els cinc sentits i saber distingir el gra de la palla, de manera que no rebutgis el gra i aprofitis la palla.
Tampoc és bo obsessionar-se massa i acabar veient dimonis on no n'hi ha. S'ha de ser previsor i prudent, aprofitar allò que és aprofitable, i deixar fora el rebuig.
En política s'ha de treballar en equip, i quan no se'n sap, les coses no surten,i aixi a pasat. Els individualismes només poden servir per a un moment donat, per salvar una situació compromesa, per donar un cop d'efecte, però a la llarga el que acaba funcionant és allò que és producte de tots, i això ho hem de tenir present.
De Messies només n'hi ha hagut un, i fa molts anys. El que ara fa falta és gent disposada a treballar, a arremangar-se, encara que no surtis a la foto que no es el cas del PSC. Més tard o més aviat arriba l'hora de recollir allò que has sembrat, i si no ho has fet bé, el resultat és negatiu, per més que hagis sortit a la foto.
El treball és d'equip i els resultats són de tothom. D'aquí la necessitat d'anar plegats, sense estridències ni mandra, per mantenir un bon ritme de treball, I aconseguir els objectius fixats i les cises ben fetes.

Anònim ha dit...

La conexión de las pluviales con las cloacas se produce en la plaza de la Iglesia, el volumen de agua caido fue el motivo de la salida por los lavabos.
Desde cuando esta hecha esta conexión?
El Pavellon es un proyecto del año 2002. Quien gobernaba?
Al Cesar lo que es del Cesar y a Dios lo que es de Dios.

Anònim ha dit...

Del proyecto del 2002 al realizado por el anterior equipo de govierno,que aun falta por terminar hay un trecho,y cuando se inaguran las obras,se realizan totalmente terminadas y segun el proyecto inicial,no solo por que si , en epoca de elecciones salir en la foto es muy bonito,y asi no se puede pedir responsabilidades al equipo tecnico,despues poderlo incluir en el censo de instalaciones deportivas y tener el consiguiente seguro ,que por cierto NO tenemos,eso si en lugar de terminar las pendientes y repasar el techo,se gasto el dinerito en plantas,despachos y demas cosas del todo totalmente inutil.
Y ahora a reclamar o chanchullos con aseguradoras a cambio de mas años y quien se lo decimos al Cesar?. O a Dios?.O a quien pedimos responsabilidades?
ES una verguenza y una irresponsabilidad¡¡¡

Anònim ha dit...

Aquí ja no hi ha cesars i tothom som uns ateus.

Anònim ha dit...

San Pedro es el culpable