8 de maig del 2007

Compartint...

Ha quedat patent que al centre de la vila hi han poques faroles.
No hi ha prou llum?
Llum sí. Falten pals. Que el PSOE i CiU pengin juntes les seves banderoles de propaganda, en principi dona a entendre que hi ha cert consens entre els partits.
Això, ben pensat, sembla impossible.
Ves a saber si és un inici de fraternitat. El compartir és el principi de l'enteniment entre els pobles. Tenir una cosa en comú és com una unió en quelcom, un jo accepto i tu acceptes.
No ens enganyem... Les eleccions municipals són una cosa molt seria. No fotem cagarel·la...
Comparteixen les faroles, que quedi clar, perquè no n'hi han suficients. Menys en faroles, a cada u lo seu. El que és estrany és que estiguin d'acord amb aquest casament lumínic, doncs, ben mirat, entre uns i els altres s'anul·len. Més i menys és igual a zero. Surten guanyant els que fan la propaganda amb farola individual.
Deuen haver-hi dos tarifes, oi?
Preu per farola en exclusiva, tant. Preu per farola compartida entre dos, la mitat. Preu per farola amb tres pisos, un terç. Després deuen venir les raons per agafar la part de dalt o la part de baix. La superior sembla més dominant, de més categoria...
La sol·lució deu ser posar les banderoles alternatives.
Las tanques publicitàries, veus, ja és diferent. Són més cares, eh?, però no hi ha competència, a no ser que els partits vulguin fer economia, per si de cas s'enganxen els dits i també ho fan a mitges.
Però no hi ha problema, perquè els de les tanques són gent de peles.
El que passa és que les faroles estan dins del poble i les tanques estan perdudes no se sap on. Jo votaré a l'Aregio, diu un que ha vist una tanca per la carretera. No home, no, que aquest no és d'aquí.
Quina gresca, tu!
Realment, la propaganda dels partits només serveix per veure les cares dels que es volen realitzar a través de la política. Quan els veus, dius allò de que no saben bé on es fiquen.
Són solidaris, home.
Ah!
Anomeno i deso.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Intentare explicar lo sucedido, todos los partidos que se presentaban llegaron a un acuerdo sobre que farolas ocaparian cada uno, hay suficientes para todos.
Calle Pere Badia, lado mar para CIU, lado montaña para el PSC. Según el Sr. Guasch no entendio lo que se acordo y puso lasbanderolas en los dos lados, para evitar una confrontación inutil, el PSC las puso en la parte superior.
En la calle Capella le tocaba a CIU y la plaza para el PSC, según el Sr. Guasch como eran las 4 de la madrugada cuando las pusieron se habia dormido en el coche y no se dio cuenta de que las ponian. En la calle 11 de septiembre lado creixell para el PSC,lado altafulla para CIU, que las puso al lado contrario y el PSC pasamos a ponerlas donde correspondia a CIU. Eso es lo que sucedio.

jordi pla ha dit...

Grangel, gracias por esta nueva aclaración. Ya le diré a Jordi que no se duerma. (Y tomo nota de la que queda pendiente. Porfa, Pla a secas y de tu). Saludos y una caricia a la Costa.

Anònim ha dit...

Todo esto es anecdotico, como el hecho de llevar papeletas de votación a la Fundación Pere Badia, o mandar msm el día de las elecciones a los jovenes para que fueran a votar.
O mandar a unos rumanos que no hablaban castellano (ni catalan por supuesto) a un acto del PSC repartiendo el folleto del agua.

Anònim ha dit...

Assumeixo la part que diu el Sr. Grangel sobre les banderoles de la plaça Mn. Joaquim Boronat. No obstant, del carrer Pere Badia, on resideixo, no se'n va parlar durant la reunió que es va mantenir entre els partits per aquest efecte. Jo ho vaig trobar extrany, però no vaig dir res. A més, com que es va parlar de que penjarien panells amb brides i que les banderoles que tenien eren limitades tampoc li vaig donar importància. El que passa és que com que no hi havia ningú que fes de secretari... Gracies a Déu l'enteniment encara el tinc bé!
En quant al C/ 11 de setembre i els altres es va quedar que a CIU li tocava, com no pot ser d'altra manera, la dreta. I a la dreta es van penjar. Aquesta distinció entre Altafulla i Creixell és la primera vegada que l'escolto.
Per últim, en la reunió posterior que vaig mantenir amb el Sr. Alcalde i Sr. Grangel per sol.lucionar aquestes anomalies vaig assumir personalment el cost del que costes canviar les pancartes de farola per deixar-los-hi l'espai que volguessin. Per tant de confrontació no se n'ha volgut cap.
Jordi Guasch

jordi pla ha dit...

Gràcies, Jordi- Així m'agrada... Aclarint, que és gerundi. No, si al final, en aquesta vila, entre tots traurem l'aigua clara. (si bé no se sap encara de quina companyia).

Anònim ha dit...

Cuando se habla de una calle para poder definir claramente cual es el lado derecho o el lado izquierdo, se tome como referencia el resto del ámbito geografico, por ejemplo: lado mar o montaña es más claro y si la referencia es en dirección al mar, lo logico es decir lado Creixell o lado Altafulla, todo el mundo lo entiende.
La parte derecha de la calle Pere Badia, para el que vivie en la zona de cal Llobet, es una, para el que vive en la zona Filadors, es otra.