30 de maig del 2011

Repetint

-Desprès de les eleccions municipals, comprovem que hi ha el que hi ha i que es impossible passar fulla.
-Com el de les natilles, repetirem mandat amb les mateixes perspectives i per més inri, amb menys diners.
-CiU ha obtingut 6 regidors, 2 més que tenia.
-Millora que tenim que atribuir, primer, al canvi de vot dels prop de 700 antics socialistes, que han decidit no anar a votar o fer-ho per altres grups, en part degut a la 'moda nacional del canvi' i segur que també influïts per la ingerència del partit central socialista a les llistes locals, que molts militants no han acabat d'entendre.
-I segon?
-Per la tasca demagògica del batlle durant la seva trajectòria de govern. Afavorir a diversos col·lectius i fer-lis promeses de millora sempre és productiu. Així podem suposar que restauradors, veins del carrer Nou, gent gran, botiguers, esportistes, professors, 'piscinícoles', grafistes, etc., estan interessats en tornar a ballar sota la mateixa música, dolenta però al menys coneguda.
-Per això no ens podem estranyar de que el vot de castic que mereix el fluix mandat de l'anterior govern no es reflecteixi en els resultats i hagi passat lo contrari.
-Les perspectives d'aconseguir un govern fort s'han quedat a meitat de camí, perquè 6 regidors de CiU i 2 del PP sumen 8. En falta altre per obtenir majoria.
-A qui li tocarà completar el govern?
-Tenim per un costat a la problemàtica regidora en funcions d'Urbanisme i Medi-Ambient, que és una dels dos únics regidors que tenen personalitat pròpia i capacitat per discutir les idees del juan palomo, de pinyó fixe.
-Doncs així les seves opcions de romandre en l'equip de govern són més aviat escasses, a no ser que tingui asos a la màniga.
-L'altre opció de fer de 9 pot recaure en el novici del GIT, del què es desconeix el grau de 'sí senyor' que pot arribar a dispensar, si bé està vinculat al regidor permanent d'hisenda que era del seu partit.
-Fins que CiU en un 'pacte' pre-electoral va traspassar a les seves llistes, davant el perill de que GIT no arribés a treure representant i per tant la cartera tingués que canviar d'amo i sorgissin problemes d'interpretació.
-Igual el nou rep una recomanació al seu favor, si s'està calladet.
-També queda l'escorxador per tornar a jugar amb ABG.
-Seria massa.
-I el PSC i ERC?
-No crec que es conformin en fer de titelles, si bé podria brotar un trànsfuga.
-En el circ de la vila hi ha de tot.
-Tenim el que tenim, i per tant, seguirem amb altre peculiar mandat, amb un 'lo millor pel poble' personalitzat, amb socis de coalició subordinats, passant de l'oposició, sense transparència ni comunicació ni explicacions, amb mitges veritats, esquivant els tècnics propis i recurrent als de fora (cars però que diuen el que demanes), i tramitant crèdits per pagar els interessos dels ídem.
-Vindran temps millors.
-Sí, però a veure si es té en compte que a Torredembarra, a part de restauradors i botiguers, hi ha altre més gent.
-Anomeno i deso.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, ok, lo bordas.

jordi pla ha dit...

Gracias, anónimo (si no pones el nombre, la gente que no me conoce pensará que me envío yo mismo la nota)
pero solo lo coso, no vale la pena bordarlo.

Anònim ha dit...

JOrdi, estic molt contenta al final s'ha fet el millor pacte per i per a Torredembarra. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Es el unic pacte posible, no el millor, l'alcalde vol tindre gent al seu voltant que li dongui soport, no que governi, ja va pasar a l'anterior legislatura.
Continuara fent i desfent al seu gust. Pot se que alguns dels seus actes anteriors, li pasin factura ara i vorem com acaba tot.