16 de gener del 2011

Allargant

-S'han acabat les festes!
-Sí, però no tinc res per comentar.
-Alguna cosa tindrem que posar!
-Ven mirat, no val la pena.
-L'últim ple està impugnat.
-Perquè l'oposició només sap que posar obstacles, pals a les rodes, traves, i machacar, per paralitzar, perdre temps, parar la maquinaria... i que el govern no pugui fer res, que les coses no surtin. Volen que Torredembarra es quedi immobilitzada.
-Però no es cansa ni se'n va a casa. Diu que saltarà tots els obstacles.
-Un cop consumat el fracàs ja pot anar saltant. Només li queda tractar de justificar-se.
-Tota la culpa és dels altres.
-I tant! Però l'oposició només vol saber per què es va esperar que l'interventor se'n anés de vacances per tramitar el pagament de les factures de la llum.
-Ho ha explicat per la seva ràdio.
-Què ha dit?
-(sic) ...hi ha un interventor nou, l'interventor té unes obligacions i bé, jo vaig prenent nota de les obligacions que té, les que fa i les que no fa i en funció d'això, pues, veurem com hi ha que actuar. Jo el que tinc clar és que soc responsable de l'ajuntament, soc el màxim responsable i la gent espera que jo actui en funció d'aquesta màxima responsabilitat... ...en alguns casos, com va ser aquest, ell estava fora i jo, si està fora, la persona que es va quedar, és dir, ella creia que no tenia temps per prendre... per fer un informe, doncs jo el vaig encarregar fora... es que si el interventor, que a mi em va semblar molt malament que agafés vacances però... ...quan ho vaig sapiger-ho ja era tard... ...i per tant, vam haver d'assumir pues que no hi hagués aquest informe de l'interventor. Senzillament, però jo vaig buscar altre medi per tirar endavant.
-Ah!.. Però no es tracta d'aixó. Cal saber per què van estar tants mesos les factures pendents, i es va esperar a liquidar-les a final d'any (per no incrementar la pila de pendents?) i, oh casualitat!, quan l'interventor estava de vacances. Fa mal pensar. Es això que té que aclarir.
-I com és que ningú se'n va domar compte de que la companyia no llegia els comptadors.
-Factures per 243.000 euros. Quasi res.
-Segur que el jutgat demararà ara l'informe legal.
-No hi ha problema. Saltarà quatre mesos més, amb tombarella final.
-Anomeno i deso.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara l'alcalde demana el préstec d'un milió d'euros per decret http://www.diaridetarragona.com/costa/051893/cementerio/torredembarra/solo/quedan/catorce/nichos/libres
Ja que per la via democràtita no pot convèncer a ningú.

Anònim ha dit...

lo que me hace mas gracia es que se vanaglorie de gastar solo el dinero que tiene.
'gestion inmaculada, la mejor del resto de pueblos de la comarca' ha dicho.

Enric Grangel Llop ha dit...

Aclaración, lo que he presentado son alegaciones al punto que se aprobo con el voto de calidad del alcaldo, y las alegaciones van en el sentido de la ilegalidad de un informe emitido por una empresa privada, a la vez que la modificación propuesta es firme el mes de enero cuando ya se ha terminado el año fiscal y presuuestario. De momento eso no llega al Juzgado, se ha de pasar nuevamente por el pleno.

Anònim ha dit...

I con el visto bueno del ineterventor...los socialistas daréis apoyo a la aprobación ?

jordi pla ha dit...

Anònim de les 11,41: Quin remei... Altre salt. Esperem que la sol·licitud de crèdit porti l'informe de l'interventor.
Anónimo de les 14,23: Pero del endeudamiento galopante no dice nada, está claro.
Enric: Gràcies per l'aclariment. Donarà altre 'salt'. No vindrà d'un, no té res a perdre.
Anónimo 15,47: Supongo que daran la autorización de pago, claro, hay que pagar. Pero lo que imagino que no merecerá su conformidad es la 'historia' de la factura, su periplo, su gestión y el retraso en tratar de pagar.
Salutacions a tots.

Enric Grangel Llop ha dit...

Las facturas se han de pagar, que opinaria el pueblo si nos cortan la luz, ya que la nueva compañia no se hara cargo del servicio en caso de que no se pague lo pendiente de la anterior. Por tanto, las facturas hay que pagarlas, la cuestión es que el alcalde reconozca que estan pendientes desde hace mucho tiempo y que le ha cogido el toro.

jordi pla ha dit...

Enric, ja veuràs com la culpa serà de l'anterior govern, com tot el que passa. (si és que es digna donar explicacions).

Enric Grangel Llop ha dit...

Las facturas (son varias no la liquidación) de la electricidad corresponden al año 2010, por tanto la única culpa de la oposición es que no permitiremos que se salte la normativa, las facturas hay que pagarlas.

Anònim ha dit...

Estas mot callat