11 de desembre del 2010

Dimitint

-A Mollerussa ho tenen més clar.
-Que té que veure Mollerussa amb Torredembarra?
-La seva alcaldessa, que governava en minoria fa més de dos anys, ha renunciat al seu càrrec al no rebre per part de l'oposició el recolzament per aprovar un crèdit amb el què fer front a les necessitats del municipi.
-Això em sona...
-El govern és del PSC i té 8 regidors i l'oposició, CiU i ERC, 6 i 3 respectivament.
-També em sona, però a la inversa.
-L'oposició va aconseguir rebaixar, amb una moció, el coeficient del pagament de l'IBI.
-Que fort!
-L'alcaldessa ha dit que no vol ser un govern segrestat i que, al no poder lluitar per el poble, renuncia en un acte de responsabilitat i de honestedat política.
-Lògic. I que pensa l'oposició?
-Proposa una comissió gestora fins a maig.
-Doncs aquí no tenim aquesta sort. La negació al crèdit 'salvador' l'anem arrossegant ja fa mesos i quasi tota l'activitat del govern es limita a crear els hams propicis per 'repescar' en la mar de vent el vot que manca per poder maquillar el panorama, malgrat que la situació es va complicant per moments.
-Més?
-Hi han socis del govern que es 'desmarquen', cara als pròxims comicis.
-Tothom deu anar a les seves... Bé..., al menys tenim un pàrquing de pagament.
-I tenim una 'acreditada' situació econòmica.
-Anomeno i deso. ...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Porque el alcalde de Torredembarra no sabe ni aprenderá a pactar con la oposición , ha empezado demasiado mayor en la política, lo único que sabe es ofender a la misma. Pero hoy por ahora el peor enemigo no lo tiene fuera, lo tiene dentro, en casa, y a veces para sobrevivir hay que amputar.

rafael ha dit...

Alguna cosa comparto con el anonimo, la de amputar cuando hay cangrena; La Sra. Toda producira cangrena en cualquier gobierno, sencillamente por que sus intereses particulares..nada tienen que ver con el resto.
bstos tio grande!!

Anònim ha dit...

De la mateixa forma que el govern està en minoria, la oposició també està en minoria. Entendre això sembla difícil, però és la clau de volta de tot plegat.

jordi pla ha dit...

anónimo 18,52: enemigo dentro, y con todo colgado. Ningun signo positivo para pensar que algo mejorará. Guerra interior, desastre exterior.
FanDelCas: Pienso si Toda piensa más en el pueblo que en sus cosas. Seguramente piensa en las dos. Vete a saber que saldrá.Saludetes.
A l'anònim 23,37: En teoria el govern té 8 regidors i l'oposició 9. A la pràctica està per veure quants són uns i altres. Tens raò, però res es mou i li toca tirar al govern.

Anònim ha dit...

Esteu tots plegats equivocats: a la practica al govern n'hi han 7 regidors i a l'oposicio n'hi han 10 regidors. L'agrupacio tot el q tenía que fer ja ho ha fet i ara ja treballa per la próxima legislatura.

El proper govern cap partit pactara amb CIU amb el Masague al capdevant perque ha demostrat clarament no saber gobernar en minoría, espantant a la oposicio mes que buscar trobar apropaments per la desconfianza exponencial que crea.

Avui la coalicio CIU-PP-GIT AGRUPACIO esta entrant a la UCI amb coma irreversible.

Anònim ha dit...

Per Tarragona corre la veu de que el Masague no repetira de cap de llista, el cap sera el Font.
Sembla ser que l'enquesta que van encarregar li fa molt de mal.

Anònim ha dit...

Tothom s'equivoca, el govern és govern simplement prque està més unit que la oposició. Tampoc hi ha unitat a l'oposició. Al nucli del govern son 7 i a nucli de l'oposició només 6.