19 de novembre del 2010

Filosofant

-Què vol dir cinisme? En el diccionari no queda clar.
-Realment no vol dir res. És una especie d'insult que fan servir els ambigus.
-L'alcalde, avui per ràdio, ha fet servir la parauleta quatre vegades.
-Referint-se a qui?
-A l'oposició, està clar. La primera perquè un regidor li va recordar en el ple d'ahir que es va equivocar al expulsar la regidora trànsfuga de l'equip de govern i quedar-se en minoria. L'alcalde li va retreure que aquesta afirmació desprestigia i fa perdre credibilitat als polítics.
-Ell no té res a perdre en aquest sentit. El dia 10 setembre passat, per la ràdio, a les 13,44 hores, ell mateix va reconèixer que va ser 'l'error més important' que va cometre.
-Doncs no ho deu recordar o no li agrada que s'ho recordin.
-Ho va dir per congratular-se amb la regidora, inclús li va demanar perdó, amb la 'sana' intenció de tindre-la al seu costat en el plenari del 16 setembre, en el qual va sorgir una llar de jubilats fantasma sobre el pàrquing de Filadors i a continuació es votava altre cop la sol·licitud del préstec, en què li faltava, i li continua faltant, un vot de l'oposició.
-Es veu que el cinisme es comparteix.
-Doncs mira que bé. Si ell va jutjant als regidors públicament per ràdio, queda clar que no hi ha cap inconvenient en què es digui pels blogs l'opinió que ens mereix la seva peculiar interpretació de la política.
-Dirà que li posen pals a les rodes.
-I què més ha tractat de justificar?
-Ha tornar a repetir que ell governa i que l'oposició no li pot senyalar la manera de fer-ho. No accepta donar explicacions pel canvi d'un funcionari, ni pensa donar més atribucions a l'Interventor, perquè són coses de règim interior que no tenen res a veure amb l'interès del poble.
-O sigui que l'equip de govern, en minoria, pot fer lo que li sembli més convenient, estigui equivocat o no.
-I ha dit que els regidors tenen que fer cursets per presentar mocions.
-I per interpretar-les, no es necessiten? Per cert, que algú l'informi de la diferència que hi ha entre un mandat i una legislatura. Que no diguin que l'alcalde de Torredembarra no ha fet cursets.
-Anomeno i deso.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Alcalde, el Rey sin la reina no gobierna, y Vd ha perdido irrecuperablemente a la Dama.

Anònim ha dit...

El Massague va perdre el seu principal suport dintre al govern fent fora a la regidora no adscrita. Ara anirà coixejant fins al final del mandat.

El proper escrit Sr. Pla, podria començar amb el gerundi coixejant.

rafael ha dit...

Querido Jordi..La memoria es efimera cuando a uno no le coviene.
Pienso que la emision de ese programa deberia de terminar, por el siguiente motivo: No es para responder a los ciudadanos..si no, para golpear a nuestra oposicion sin que estos esten presentes. Nunca antes nuestra radio se utilizo para esto.
bstos tio grande!!

jordi pla ha dit...

Al anónimo 1, pero no te quepa duda que intentará recuperarla otra vez.
A l'anònim 2, coixejant, coixejant... ja ha perdut actualitat. Fa mesos que coixeja. Ara aniria més bé arrossegant-se, però és reflexiu i no m'acaba de convèncer. Gràcies.
FanDelCas, hola, diasquenoteveia. Por ràdio fué lo del nivel y lo del cinismo. En el pleno, lo de la historia y esa se la devolvieron ràpidamente. El hombre va estresado. ¿Tu no tendrás 5 m€ para prestar a la Casa Grande? La devolución empezaría el 2020 más o menos.
Saludetes.

Enric Grangel Llop ha dit...

Jordi, un ayuntamiento no legisla, por tanto los periodos de cuatro años no pueden denominarse legislatura, y por eso se le llaman mandatos.
Nuestro bien amado que lo hace todo bien, tiene un escrito del Sindic de Greuges, que me lo hace a mi, y se me cae la cara de vergüenza.
Se ha llegado a un punto que cuando te preguntan por la calle, no puedes contar todo lo que pasa, simplemente no te creen.

jordi pla ha dit...

L'hi sentit dir legislatura varis cops, l'ultim, el divendres. Falta d'història.
Ja llegirem al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya la "felicitació", que caurà.

Anònim ha dit...

Sr. Pla, es que l'alcalde confon un ou de gallina amb un ou de xocolata. ¿com vols que entengui la diferència entre mandat i legislatura?

Enric Grangel Llop ha dit...

Jordi, he oido la gravación del programa de su radio, he pedido el derecho de replica y mañana por la mañana lo gravarán, no se cuando lo emitirán.
Lo del cinismo, no tiene precio, por decir en el pleno, lo que dice él en los medios,nos llama cinicos, yo creo que no sabe lo que dijo, podria ser más bien hipocrita la definición, pero no cinico, en fin, que li farem.