5 de juliol de 2007

Justificant

El partit ABG ha difós un escrit, que ha publicat un diari provincial, en el que explica las raons per les quals no entren a formar govern amb el PSC.
Les seves raons. I que diuen?
Lo conegut... Que si el Territori, que si els Muntanyans, que si l'aigua. És bastant llarg. Et trec algunes frases. "Amb un nou estil, escoltant a la gent i fen-la participar".
Altres amb un nou estil? Deu està de moda, a l'igual que això de la participació de la gent. Altres partits també insisteixen en aquest aspecte i és molt problemàtic, no que la gent participi, sinó que les opinions recollides siguin realment de la majoria del ciutadans i no d'una minoria. L'alcalde de Tarragona també s'ha manifestat partidari de la participació de la gent, però no ha especificat com ho farà. A Salou, on també estan d'acord a obrir la porta a la participació, ja han disposat dividir la vila en districtes i que cada zona tingui un regidor per recollir problemes, demandes i inquietuds.
Això està bé, oi?
En teoria sí, però a la pràctica passa que recollir moltes opinions porta al desconcert. El consistori, representant real de tota la ciutadania, que té un programa i unes idees, es troba travat o supeditat per unes peticions que no saben si coincideixen amb les de la majoria. No tothom té temps ni tothom està interessat en presentar projectes. Per tant, son opinions de unes quantes persones i es desconeix l'opinió que l'assumpte mereix als demés, que són molts. Resulta problemàtica aquesta participació de minories. No és tan fàcil com sembla. La proba la tenim aquí amb lo dels Muntanyans. Molta gent de la vila no sap ni on estan i menys el què passa. En canvi, s'ha convertit en un assumpte de primera magnitud, vital pels polítics i per la seva promoció. ¿Pot un problema com el dels Muntanyans paralitzar la gestió municipal? No cal que penseu la resposta... És sí!
"Que no ens busquin en un govern que no estigui disposat a fer autocrítica i realitzar els canvis que facin falta per millorar la gestió i esmenar els errors del passat".
¿El PSC de La Torre no està disposat a evitar els errors dels passat? ¿No saben millorar ells solets la seva gestió? Si que són tontos! I per què els ha votat tanta gent?
"Que els ciutadans ho sàpiguen, sinó hi ha pacte d’esquerres, la principal responsabilitat serà dels socialistes, que hauran prioritzat els interessos personals per sobre d’impulsar un govern fort amb majoria suficient".
Cap geperut es veu la gepa. Deuen voler dir que els interessos personals dels socialistes no coincideixen amb els seus
No traiem l'aigua clara.
Doncs no. Ara faltaria la versió del PSC. Però fan molt bé, de moment, en no dir res.
Anomeno i deso.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs per que no fan un referèndum preguntant a la població?, por?, incultura?, intransigència?...

jordi pla ha dit...

//Anònims, poseu al menys un nick de referència, porfa//
Sí, la consulta popular seria la solució a un dubte greu, PERÒ...
¿No acabem d'escollir uns dirigents?
¿No acabem de votar sobre uns programes?
¿No em donat la nostra representació a un equip, que se suposa que té que decidir per nosaltres?.
¿Podem fer un consell popular per cada nova idea?
¿Qui tindrà que dir si la idea mereix una consulta popular?
¿No confiem amb el govern que ha sortit de les urnes?
La democràcia es molt complicada.

rafael ha dit...

Jordi, creo que todo esta muy fanatizado, este no lo quiero porque no tiene pelo, el otro porque es vizco, hay demasiados escrupulos, todas las cosas tienen su importancia en el tiempo, la diferencia esta, en que hay que ponerse a trabajar sin complejos y no mirar demasiado hacia tras.
me da lo mismo ABG que ERC, PS o la ADT...Que se sienten y trabajen, tos son importantes, pero hay que dejar personalismos e intereses, para favorecer el bien comun, que tabajen coño¡¡.besitos

Anònim ha dit...

Muntanyans, se consulta mediante referendum, y sale que se evite la construcción. Correcto.
El Ayuntamiento en pleno paraliza la obra, obra que tiene licencia concedida por la Generalidad de Cataluña. Correcto.
La empresa acude a los tribunales y denuncia por prevaricación a todos los regidores que hayan votado a favor de la paralización. Correcto.
Nos quedará el consuelo de que quienes han votado a favor en el referendum nos visitarán en la carcel. Agradecido de antemano.

jordi pla ha dit...

Enric: És clar! (Quina marca fumes?)
Hi ha un desconeixement de la situació real, inclús entre els que participen en la campanya de "salvem", que no s'entén. Vaig parlar fa pocs dies amb una entusiasta i no coneixen la situació actual. Vaig tractar d'explicar-li i em va mirar amb cara de "que diu aquest tio". Sembla com si els seus "caps" no consideressin oportú anunciar i divulgar que és massa tard i que l'ajuntament no pot fer res i que depèn l'assumpte de Medi Ambient. "A rio revuelto...?"

Anònim ha dit...

Se aprueba el Plan Parcial de Muntanyans II, los terrenos que le corresponden al Ayuntamiento por compensación se venden.
Pasados los años (y dos planes generales), ahora le decimos a los propietarios que no pueden construir, y nos quedamos tan anchos, pero no solo no se los queremos comprar, queremos que se declaren inundables para que no puedan reclamar y se coman los terrenos. Muy habiles.
Tenemos la finda de los Mercade al lado de los acantilados, y puede ser un caso similar, de momento no existe plataforma alguna que busque su preservación, en el momento en que se venda empezamos la movida, hoy no, claro es de una de las familias con más renombre en el pueblo, y no le podemos hacer ese feo, esperaremos a que lo compre alguien de fuera.

Anònim ha dit...

En cinco días nadie es capaz de opinar de la finca de los Mercade, logico, esperaremos que la compre alguien foraneo para empezar la movida de la protección del paisaje.

Anònim ha dit...

¡¡¡ SALVEM CAL MERCADE !!! zona infundable i corredor patologic