15 d’abril del 2007

Sant Jordi

El Pavelló d'Esports de Torredembarra (així, amb majúscules) ha sortit avui del calaix virtual on dormia feia anys i traspassant la barrera entre els somnis i la realitat, ha fet la seva entrada en el món efectiu dels joves i de tota la població torrenca.
Aquella maqueta plena de pols que fa tres anys es va trobar l'actual equip de govern, embolicada amb problemes, dins del sac que li va tocar heretar, s'ha convertit en un edifici modern, amb una pista coberta de primera categoria, amb seients, grades i tots els complements.
I no ha estat cap fada de llegendes misterioses la que ha dut a terme la conversió. Ha sigut una persona rebel, tossuda i gemegaire la que, amb el recolzament de tots els companys del seu equip, ha fet possible aquesta realitat cultural i esportiva que des d'avui compta en l'actiu de la nostra vila.
Cal donar les gràcies a aquesta fada humana, que ha posat en l'ànima del projecte tota la seva vàlua i capacitat, solucionant problemes, ignorant maldecaps i perdent hores de son. Gràcies, Susanna, per la teva sacrificada dedicació.
Gràcies, Susanna. Anomeno i deso.