15 d’agost del 2010

Capejant

-Ahir al vespre, quin xàfec va caure, eh?
-Sí, a Torredembarra 49 litres en poca estona. Sort que l'ajuntament va prendre de seguida les mesures pertinents.
-Què va fer?
-Va posar un disc de perill que tenen guardat dels anys 80 a l'antiga carretera, que avisa que hi ha aigua a la calçada i va senyalitzar els passos soterrats, inundats com sempre, amb cinta fluorescent.
-Esperem que el dissabte no plogui i respecti l'espectacle Bisbal.
-L'alcalde ha dit avui per la seva ràdio que a la seva última actuació va ploure i en Bisbal va esperar a que parés.
-Sempre escoltes el que diu?
-És clar. A veure si me'n assabento de com va tot el què està penjat.
-De què vols que parli...
-Doncs dels afers que té a les mans, cremant, molt importants per la vila.
-Com...
-Que pensa fer amb el recurs de reposició que ha presentat ABG sobre el ple en què es van autoritzar els pressupostos, o amb quin vot de l'oposició pensa comptar i a canvi de què, per aprovar el crèdit necessari per acabar el mandat, o com es podran pagar els més de 300 mil euros per liquidació del finançament any 2008, o com van l'auditori, el teatret, l'escorxador, els plans parcials, el CAR, etc.
-I de què va parlar?
-Del gran circ Bisbal, del pàrquing que agafarà empenta de mica en mica, de les obres del carrer Nou que començaran quan els senyors veïns ho diguin, de gossos caganers i de venedors top-mantes.
-El concert és la seva gran aposta.
-Però es queixa de la controvèrsia que s'ha originat. Segons ell, es vol eclipsar i enterbolir una festa de tots, sense colors, quan en realitat el que es qüestiona es per què tants diners en temps de crisi i per què el dia que la vila està plena de gom a gom.
-És per promocionar Torredembarra.
-Però hi ha el perill que la gent que vingui se'n vagi disgustada per l'ambient atapeït i saturat.
-Ja.
-El que m'ha cridat més l'atenció ha estat que a la pregunta de que si aniria ell a la festa, ha contestat que no li agrada el cantant, però que hi anirà, com fa amb totes els actes, per estar al front i poder prendre sobre el terreny una decisió ràpida cas de que sorgissin problemes.
-Està molt bé.
-I tant que sí. Les persones que té darrera deuen estar molt contentes.
-Anomeno i deso.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuanto han constado los policlinics, y limpiar los campos para que aparquen los coches, y lo que ira saliendo.
No se fia de la de la mochila y del Font que tiene que estar alli observando.
Sabado pasado a las 12,30, en el famoso aparcamiento habian solo seis coches, y el de tierra a rebosar, claro es gratis, y en el otro cobran.
Siempre hacemos el negocio redondo, asi no va.

rafael ha dit...

Jordi...hay que ver lo que te perdistes!!..En el concierto del bisbal, las niñas con el tanga en las manos; No veas el olor a abispo que habia!!. besitos

Enric Grangel Llop ha dit...

La lluvia volvio a inundar bares de la plaza, y eso que se habia "arreglao" la plubial este magnifico alcalde, que raro el que lo hace todo tan bien.

Anònim ha dit...

Es verdad. No delega ni confia en nadie. Protagonista unico. Solo el es la luz y la verdad. Labor de equipo: cero patatero.

Anònim ha dit...

El olor a obispo lo va hacer el Proximo Pleno Extraordinario.

jordi pla ha dit...

Anònim 13,06:
Suerte que no sabremos nunca lo que realmente han costado las horas dedicadas a la 'bisbalada'. Caeríamos de culo. Y de aparcamientos gratis vete despidiendo, que hay que redondear el negocio de Filadors y azules.
FanDelCas:
No te creas, que mis hijas llevaban para la ocasión tangas limpios en el bolso.
Enric:
Con tantos años de atraso perdidos con las promociones urbanísticas, no sería nada extraño que el dia menos pensado salgamos en barca. Y los arreglos pim-pam-pum no funcionan.
Anónimo 10,47:
Y lo malo es que puede repetir!
Anónimo 11,48:
A obispo y me temo que a chantaje!

Enric Grangel Llop ha dit...

Jordi, el problema de que cuando llueve de desvorden las aguas fecales de algunos locales de la zona de la plaza de la Font, Sort y Av. cataluña, ya lo diagnostico un ingeniero, es simple pero de dificil solución, cuando llueve mucho en poco tiempo resulta que algunas casas (bastantes) tienen conectada la salida de las terrazas a la cloaca, esta no puede dar abasto y se sobresale en los locales, la solución es cara pero se puede afrontar, espero que en un futuro próximo se pueda.
Joder con el concierto, ahora solo falta que venga el Jesulin, y a poner una tienda de bragas y sostenes, para enjuagar la deuda.

Anònim ha dit...

No podien pagar la productivitat de la policia, i fins i tot han pagat hores extres a la brigada.
Cinc payos pendents per si acas, i l'alcalde que no li agrada el cantant, fent el paripe i demanant que li presentesin. Cuestio de protocol, va dir.
30.000€ de l'ajuntament, mes 4.000 entradas a uns 25€ mes o menys, son 100.000€, mes les barres dels bars, i la venta de calces i sostenidors, segur que i torna.

Anònim ha dit...

Fantasma ¿que es el obispo?

Anònim ha dit...

El aparcamiento a tope, un sabado a las doce de la mañana, seis coches, seguro que pronto la policia recibira la orden de multar a tope, hay que promocionar el aparcamiento.

Anònim ha dit...

Jordi preparat per penjar un bon posit que al propoer Ple es cremaran més cohets que a la Festa Major.
Recorts