21 de setembre del 2008

Emprenent...

-Vas anar al ple el dijous?
-Sí..., no feien res de bo per la tele.
-I què?
-Bé... Em va agradar perquè l'alcalde i els 'seus' regidors, malgrat ser el seu primer ple, van saber complir amb el seu paper.
-I l'oposició?
Per ells la cosa és més complicada. sobre tot pels del PSC i sobre tot pel senyor Ripoll, que és molt temperamental. Els socialistes, amb certa lògica, no han oblidat encare que, a pesar de la seva entrega i de tot el que van fer, van perdre el govern. Els hi costarà acceptar les circumstancies que s'han donat en el seu equip i assimilar-les.
-Ara estan a l'altre costat.
S'han de centrar en la feina de debatre, presentar alternatives i admetre els resultats. I esperar, perquè no hi ha que oblidar que l'actual govern està formar per cinc ideologies diferents, cinc maneres de pensar, que són moltes a l'hora de prendre una decisió deixant a tots contents.
-Va entrar la nova regidora que substitueix al senyor Jiménez.
-Sí, Va jurar el càrrec la número 6 del PSC, Felicia Moreno.
-I els punts del dia?
-N'hi havien molts. Els més discutits van ser la ratificació dels dos recursos d'alçada presentats contra l'aprovació per part de la comissió d'Urbanisme de dues modificacions urbanístiques, les de les zones de Filadors i Portal de Padrines, que s'havien rebutjat en ple. Van votar en contra ERC i el PSC, parlant aquest últim, a través d'en Ripoll, de revenja i de revisionisme.
-I es va aprovar la autorització per pagar les factures ja famoses del 2007?
-Sí, per fi, després de tres o quatre presentacions. El govern actual, abstenint-se, va deixar que els regidors de l'anterior les autoritzessin d'una vegada. I van preguntar si ara això no tornaria a passar.
-I què més?
-El govern va tirar enrere una moció referent a la urbanització de la zona carrer 11 Setembre-passeig de la Sort, a petició inicial de la regidora de l'ABG, per tractar d'actualitzar i millorar certs aspectes, ja que el projecte és de fa molts anys.
-Mira que bé. Això em sona a 'participació, compromís, diàleg, proximitat i esforç', paraules de batalla de CiU.
-Esperem que sigui una tendència i no una estratagema.
-Quan van anar a la Generalitat van invitar a l'oposició!
-Es veritat. Continuem així, a veure si s'aconsegueix que el consistori surti de la línia de confrontació general que va imperar últimament i es pugui anar per feina, que portem molt d'endarreriment.
-Anomeno i deso.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

los regidores del grupo municipal socialista tenemos muy claro que estamos en la oposición, y si el actual gobierno necesita cien dias pueden disponer de doscientos y también pueden consultarnos cuestiones que quedaron pendientes, esto no es ningún problema si se trata de acciones de gobierno, pero lo que no es de recibo es que sea el gobierno quien nos ignora a la hora de mantener reuniones de trabajo y convoca al resto de la oposición. Descoordinación o intencionadamente es un acto no democratico, diga lo que se diga.
Otra cuestión son las declaraciones a la prensa, sobre todo cuando se falta a la verdad y se trata de tranquilizar la propia conciencia.

Anònim ha dit...

Es la nova forma de governar, amb la Toda movent els fils y el Masague posant l'imatge.

Anònim ha dit...

En temas de urbanismo se producira un total oscurantismo, y si no al tiempo.

Anònim ha dit...

Pitjor va ser en l'epoca del regidor Ripoll.

El Sr. Granjel es pot aplicar aquella dita castellana "Cre el ladron que todos son de su condición".

Anònim ha dit...

El punt retirat es modifica d'acort amb els ineressos de alguna de las parts, el grup del Suñe per evitar la massificacio, el equip del gobern, ja veureme el perque.

Anònim ha dit...

Anonimo que me citas, a pesar de que de urbanismo no tengo ni la experiencia ni el conocimiento de quien ha sido regidor ni de quien de ello hace su negocio, puedo decirte que el refran que me citas no me encaja, y podria decirte aquello de que de la ignorancia nace el atrevimiento.
Una cosa es que no te gusten los planteamientos que se hacen desde el ayuntamiento y otra el oscurantismo, y de ello hablaremos proximamente ya que se esta dando en estos momentos una prueba que dara que hablar.

Anònim ha dit...

Tot volta per cuestions de la construccio de una rotonda que en cas de desplaçarse li correspont pagarla a un altra urbanitzacio, i sembla ser que algun regidor pot estar afectat per la modificacio.