1 de febrer del 2008

Aprenent...

La problemàtica concessió dels serveis d'aigua continua, i encare no es pot posar el punt final. Altre cop l'empresa Sorea ha tornat a posar impediments judicials a la finalització del seu contracte i ha sol·licitat al jutge de la sala 1 del contenciós administratiu de Tarragona la suspensió de l'acord d'adjudicació a la companyia Aqualia, aprovat pel ple el 17 de gener. El magistrat, però, ha desestimat l'aplicació d'una mesura cautelaríssima, i ha decidit tramitar la petició com mesura cautelar pel procediment ordinari.
-Hola!
Tot això ens ensenya que els milions que mou l'aigua són molts i molt suculents. La facturació puja molts diners a les localitats de turisme, on hi han molts habitatges en que només es gasta aigua un mes a l'any, però que cada tres mesos van pagant els mínims. El negoci té que ser fabulós i es comprenen aquests esforços per recuperar la bicoca. Esperarem quinze dies per tornar a escriure altre vegada sobre aquesta historia de capitalisme social i a veure si podem dir que la decisió presa en un ple municipal no es paralitza, ni queda en dubte la seva tramitació.

-Ei! Hola...
Hola. Altre cosa que podem aprendre és que, quan no se sap demanar explicacions parlant com les persones i es tenen que demanar via tribunals, no es pot presumir de res. I quan es munta un sidral virtual sense els deguts coneixements, no es tenen que fer declaracions als mitjans de comunicació, per no fotre el ridícul si no tens raó. Apart de justificar-se al·legant que es fa un servei en bé del poble. I els demés, que no fan el mateix?
-Anomeno i deso.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Me comentan que la nueva compañía de agua y el ayuntamiento pretenden ubicar la sede de la mepresa que nos gestionaráel servicio de agua en Sant Jordi, concretamente en las oficinas que son propiedad y ocupaban hasta hace poco los Sres. de Vicsan.

Me parece una barbaridad que un servicio que tiene que ser frecuentado por obligación por los vecinos de este pueblo se ubique fuera del centro del pueblo, obligando a los que tienen vehículo propio y a los que no a desplazarse hasta allí para tramitar sus gestiones. la pregunta es, cuando se hace esto, ¿se mira por el interés de los vecinos o se pagan favores a los poderosos como Vicsan? Sant Jordi es una magnifica zona para vivir pero un local comercial allí tien poca salida. ¿Qué suerte que te lo alquilen a precio de oro los de la nueva empresa del agua cn permiso del ayuntamiento! Lo que se ahorren de alquiler lo vamos a paga entre todos en gasolina y en tiempo perdido durante 25 años como mínimo. ¿Lo vamos a permitir?.

Propongo que para rematarlo las oficinas de Base se situen en Marítima Residencial y que los trámites de empadronamiento pasen a ubicarse en Els Munts. Sería magnífico para potenciar el Bus urbano ¿no?

Anònim ha dit...

“El whisky és per beure, l’aigua per barallar-se”
La frase no és meva, és de l’escriptor nordamericà Mark Twain. Hem de fer possible que ni el whisky ni l’aigua serveixin per barallar-nos perquè, contràriament al que diu Mark Twain, el whisky també ha provocat més d’una baralla.

Anònim ha dit...

Si tan enterado estas de donde se ubicará la nueva oficina, tambien sabrás que la mayor parte de las gestiones se podran hacer por teléfono sin moverse de casa, y que si en alguna ocasión hay que desplazarse, solo está a 5 minutos del casco antiguo, el bus pasa por delante y no hay zona azul. O es que a caso la gente no anda un poco para llevar sus hijos a la escuela? o el mini pavellón? o el instituto? o la zona deportiva?

Vale, mejor sacamos al ayuntamiento y ponemos la escuela en el castillo.No?

Un poquito de porfavor,que ya no somos un pueblo de mala muerte!

Anònim ha dit...

Apa, que vol dir "pueblo de mala muerte"? Un poble es un poble, i una ciutat es una ciutat. En aquest poble abans viviem millor, que lo sepas!

Anònim ha dit...

Ni poble, ni ciutat, som una vila de 15000 habitants amb un nucli urbà urbanísticament caòtic, fruit del creiexement històric esglaonat, i de complicat accés per a la gran majoria dels seus habitants.

Anònim ha dit...

El creixement comporta beneficis i perjuicis, sense creixement tampoc els ingressos dels ciutadans serian els que son.

Anònim ha dit...

Un pueblo de mala muerte, la Musara, y no dudo que en sus tiempos sus habitantes vivieran mejor.

Anònim ha dit...

Un altre cop mes, el sr. Massagué, és utilitzat per l’empresa Sorea, i posa en boca d’ell una sèrie de mentides que tenen com a única finalitat la de tergiversar i despistar. A ell ja li està be, per que l’únic que el mou respecta d’aquest afer, és fer oposició a qualsevol tema sense tenir en compte els interessos de Torredembarra i si els seus propis interessos partidistes, i a Sorea amb tot això aconsegueix endarrerir una mica més el moment en el que hagi de marxar de Torredembarra. El fet de que el jutge hagi admès a tràmit les cautelars demanades per Sorea és per poder veure tot aquest procés de forma global i apartar els núvols d’incerteses i mentides abocades al damunt de tot això. Tot això es redueix a un concurs per l’arrendament de les xarxes d’aigua, clavegueram i pluvials, en el que ha resultat guanyadora una de les empreses participants ( en aquest cas Aqualia ) i en el que els perdedors intentant esgarrapar temps per anar facturant aigua, per que com diu la dita “qui dies passa, anys empeny “. Tot el que ha anat succeint al llarg del procés només ha estat per a aquesta finalitat. Totes les irregularitats que vostè menciona o que han estat referides en diferents escrits, tant de vostè com de Sorea, han estat contestades, explicades i correctament justificades, i això s’ha fet en el moment en el que el procés permetia la subsanació d’errades i posteriorment quant ha estat necessari. En canvi vostè s’oblida d’explicar la mala gestió que s’ha fet de la xarxa durant tots aquests anys, amb el resultat del estat pèssim en el que es troben els serveis. Tampoc ens explica el cost que això representa per l’ajuntament i per tant per Torredembarra. Només una dada, sr. Massagué, per que serveixi d’exemple, com tots els anys pocs dies abans de Setmana Santa ha estat necessari netejar el clavegueram per tal de poder absorbir l’afluència de gent que omple el poble, dons be, tot això ens costarà molts milers d’ euros que la empresa guanyadora hauria abonat, per que com a tal guanyadora ha de fer-se’n càrrec d’aquestes despeses i un altre cop ho haurà de fer l’ajuntament. Tampoc ens explica que les fortes inversions previstes en el plec de condicions tampoc s’estan fent per que la empresa guanyadora no pot començar a donar el servei. I si us plau, no torni a dir coses tendencioses com ara, “adjudicar el contracte de l’aigua a l’empresa Aqualia, en detriment de Sorea”, l’ajuntament només el vol donar a l’empresa guanyadora, sigui quina sigui aquesta. Aquest escrit es podria allargar molt mes, però aquest no és el lloc ni el moment de fer-ho, deixarem aquesta feina per que la resolgui la justícia i els jutges, i tant de bo que sigui el mes aviat possible per el be de Torredembarra i els seus vilatans.