23 de juny del 2007

Mala sort

Ei, cap, que estem de vaga?
Hola. No, però... no tinc ganes d'estar parlant sempre del mateix. Que si els nius de mosquits, que si les aixetes... Ja fa una mica d'oloreta tot plegat.
Doncs espavila que en Salvat ens treurà del top10.
Ja. Però ven mirat, ja no ens tenia que haver top10at.
Hi copiat que els que van aconseguir 492 vots han dit als que en van tenir 1.431 que si volen quelcom, que els hi facin una trucada.
Així va el món. Sort que el batlle ha sabut deixar un marge prudencial de temps per esgotar un termini raonable pel consens abans d'anar cap a l'altre vessant. Ja es veia vindre aquesta situació, quan als primers dies alguns tenien que consultar no sé què a les bases i a les hipotenuses.
Però desenvolupar noves idees i intercanviar-les, i comparar-les, sempre és positiu.
És clar que sí, però tenen que ser idees o programes que tinguin una certa garantia i que no representin trencar un sistema que ja funciona més bé que malament, i començar de cero, per veure què passa. I també una cosa és brindar el canvi i altre, exigir-lo.
Tenen l'avantatge de les circumstàncies.
És clar, i d'aquí venen les imposicions. No es pot formar un equip de govern en base a les imposicions d'un partit que es creu que està en un moment històric.
O sigui que la situació es delicada.
És confusa. A La Torre tenim un mar de màgia, però molt mala sort.
Anomeno i deso.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Comentario totalmente acertado, no se pueden imponer a un partido determinadas cuestiones que afecten su funcionamiento interno.
Un pacto tiene como fin, el poder realizar una acción de gobierno que permita a las dos partes el llevar a cabo el mayor número posible de acciones que se contemplen en su programa electoral.

Anònim ha dit...

Hay cuestiones que no se pueden debatir si no es desde el anonimato, una lastima, falta cultura de debate en Torredembarra

Anònim ha dit...

La mala sort la tenim pel govern que ens manarà...