8 de juny del 2007

Aigua / 4

Bona nit, Bity... Què ha passat avui?
Han engarjolat a l'Otegui...
No, dic a la vila.
Aquest vespre, en un ple extraordinari, el consistori ha aprovat la concessió del servei de l'aigua a l'empresa Aqualia, amb els vots de PSC, CiU i ERC.
Deu haver estat amb la bona intenció de que les condicions no caduquessin. En sembla recordar que avui era l'ultim dia de termini per mantenir els preus i detalls inicials del contracte.
I el grup vell de CiU s'ha mantingut en la seva línia, en contra, sembla ser, del nou estil de CiU.
Sí, o sigui que estan enfadats de veritat.
Doncs ja tenim nova subministradora d'aigua.
Ui, que dius...espera, que el culebron no s'ha acabat. Aquesta aprovació té que ser ratificada per el nou consistori abans de trenta dies.
Ui, que complicat que és això de la política.
Més que complicat. Riu-te'n dels sudokus aquests. Perquè ara resultarà que si el "nou estil" no vol aquesta concessió, i l'ABG també està en contra, ja m'explicaràs d'on sortiran els nou vots necessaris per ratificar l'acord.
O sigui, que tornarem a parlar de l'aigua.
I tant que sí. Podrem escriure una novel·la al final. I el curiós és que no es una qüestió que hagi figurat als programes electorals dels partits, ni tampoc que sigui d'interès general, perquè la gent dona l'aixeta i li surt aigua, que és de lo que es tracta, i s'ha acabat. Si canvia el color de la factura, es igual. I si baixa uns pocs euros, doncs que bé. No coneixen realment les avantatges i inconvenients que poden haver-hi en el servei, perquè ningú els ha mantingut informats.
Deuen pensar que si l'equip de govern fa un canvi, senyal que és bo.
Sí. La gent del carrer és generalment confiada. Segur que no s'han assabentat de les tres opcions que tenim, recolzades per tres partits diferents, amb unes discrepàncies generals.
La ignorància dóna tranquil·litat i felicitat. Ja s'ho faran, deuen pensar.
Jo també faré el mateix, perquè si et prens la molèstia d'esbrinar quina és la millor possibilitat, i després va una coalició d'aquestes de conveniència que surten ara i n'aprova altre, quines ganes de perdre el temps i d'emprenyar-te, oi?
Es veritat. Anomeno i deso.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como se puede votar a favor de cambiar el arrendamiento por concesión y ahora decir que debe ser una empresa mixta o municipal, a que jugamos, tanto ha cambiado desde noviembre a hoy la cuestión. Más seriedad.

Anònim ha dit...

Cualquier regidor de cualquier partido politico, debe mirar por el bien de Torredembarra, sin seguir las directrices de partido, ni provinciales, ni autonomicas, ni estatales.
Estudiar el tema y votar en conciencia.