1 de febrer del 2008

Aprenent...

La problemàtica concessió dels serveis d'aigua continua, i encare no es pot posar el punt final. Altre cop l'empresa Sorea ha tornat a posar impediments judicials a la finalització del seu contracte i ha sol·licitat al jutge de la sala 1 del contenciós administratiu de Tarragona la suspensió de l'acord d'adjudicació a la companyia Aqualia, aprovat pel ple el 17 de gener. El magistrat, però, ha desestimat l'aplicació d'una mesura cautelaríssima, i ha decidit tramitar la petició com mesura cautelar pel procediment ordinari.
-Hola!
Tot això ens ensenya que els milions que mou l'aigua són molts i molt suculents. La facturació puja molts diners a les localitats de turisme, on hi han molts habitatges en que només es gasta aigua un mes a l'any, però que cada tres mesos van pagant els mínims. El negoci té que ser fabulós i es comprenen aquests esforços per recuperar la bicoca. Esperarem quinze dies per tornar a escriure altre vegada sobre aquesta historia de capitalisme social i a veure si podem dir que la decisió presa en un ple municipal no es paralitza, ni queda en dubte la seva tramitació.

-Ei! Hola...
Hola. Altre cosa que podem aprendre és que, quan no se sap demanar explicacions parlant com les persones i es tenen que demanar via tribunals, no es pot presumir de res. I quan es munta un sidral virtual sense els deguts coneixements, no es tenen que fer declaracions als mitjans de comunicació, per no fotre el ridícul si no tens raó. Apart de justificar-se al·legant que es fa un servei en bé del poble. I els demés, que no fan el mateix?
-Anomeno i deso.