19 de setembre del 2007

Cranquejant...

Bity, que hi ha?
Hola. Demà dijous, al ple, tornaran els Muntanyans a debat. És zona humida? És inundable?
Doncs que bé. I sortirà l'Epi, com als anuncis i dirà allò de "repetimos"?
Si no es rebutja la moció abans del ple, es farà altre presentació del tema.
Al final aconseguiran que l'Administració declari obsoletes aquestes qualificacions, imprecises o superades per la enginyeria d'avui dia. Què més tens?
Ahir, el Aquí també va publicar un altre tema preocupant.
Quin?
La sargantana cua-roja s’està perdent a l’espai natural de Muntanyans, segons estudis del Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC).
No fotis! Deuen tenir massa humitat...
Es veu que les han comptat i en falten.
I això que tenen mosquits per menjar a dojo. Se'n deuen haver anat a altre lloc, per culpa de les construccions de la zona o estan cansades de que els hi tremoli el cau quan passa el tren. Dons es tindrà que fer quelcom. Ja sé. Es pot crear una plataforma. "Salvem les sargantanes cua-roges!"
I també s'ha fet un ple del Consell Municipal de Sostenibilitat (que deu voler dir Sosteniment), on es van aprovar modificacions en el reglament d'aquest òrgan consultiu.
Concessions, com la biblioteca, que no és de Cultura. No m'estranya. Hi han partits interessats en que aquest servei de participació ciutadana tingui més força que la que tenen ells dins del govern municipal.
Els caps de les comissions de treball no seran els regidors, sinó membres del mateix consell.
La majoria dels membres son afiliats d'alguns partits polítics, i per tant, els suggeriments que surten no es poden considerar com la veu de la gent del carrer perquè no hi ha igualtat de forces.
Diuen que serà més eficaç.
Més eficaç per a qui? La seva opinió serà més política que social i sempre estarà influenciada i qüestionada.
Vaja! Anomeno i deso.